Våra tjänster

Maila oss:

info@rockbulten.com

Ring oss:

070-627 12 61

VI KAN MYCKET

...och hjälper gärna dig!

VÅRA TJÄNSTER

 

Trädgård och fastighetsskötsel i Norrtälje. Till oss kan du vända dej när du har behov av tjänster inom trädgård / markplanering och fastighetsskötsel.

TRÄDFÄLLNING

 

Det finns flera skäl till att fälla ett träd. Det kan bli gammalt, skadat eller instabilt. Träd kan även växa för nära byggnader, som kan orsaka skador ovan och under marken. Träd kan också blockera det naturliga solljuset genom skuggning inomhus och i trädgården.

 

Den bästa tiden att fälla träd är på vintern då trädet är som torrast och skadorna på marken blir mindre. Jag innehar motorsågskörkort samt försäkring. Naturligtvis kan jag göra en kostnadsfri offert. Man kan få en skattereduktion i form av RUT.

FRAKT OCH TRANSPORT

 

Frakt och transport är tjänster som vi också tillhandahåller. Det kan vara trädgårdsavfall t ex grenar, sly, löv eller stenar som man vill ha bort från tomten, eller så har man byggavfall/sopor/skrot som ska till återvinningen. Det kan också röra sej om att man vill flytta runt saker på sin tomt, då kommer frontlastaren till traktorn väl till pass.

 

SNICKERI OCH FIX

 

Enklare former av snickeriarbeten utföres i form av: Bygga/laga plank eller staket, bygga innervägg mm

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

 

På sommarhalvåret så växer gräs och buskar friskt, det kan då vara lite svårt att hinna med! Då kan ni kontakta oss så tar vi hand om er trädgård. Det bästa är att kontakta oss redan tidigt på sesongen och boka upp för att vi säkert ska säkerställa att just din tomt blir ännu vackrare.

 

 

Ring oss: 070-627 12 61

Maila oss:: info@rockbulten.com

Copyright Rockbulten 2018

All Rights Reserved