Våra tjänster

Maila oss:

info@rockbulten.com

Ring oss:

070-627 12 61

ROCKBULTEN

GRUS & TRANSPORT

VI KAN MYCKET

...och hjälper gärna dig!

VÅRA TJÄNSTER

 

Trädgård och fastighetsskötsel i Norrtälje. Till oss kan du vända dej när du har behov av tjänster inom trädgård / markplanering och fastighetsskötsel.

SNÖRÖJNING, PLOGNING OCH SANDNING

 

Vi utför snöröjning i Norrtäljeområdet, med utgångspunkt Roslagsbro. I kombination med plogning finns även sandning. Två stycken fordon finns att tillgå: En Kubota traktor med vikplog och sandaggregat samt en ATV med tillhörande snöplog. Traktorn har fördelen att den är lite större samt har sandaggregat. ATV:n är lite mindre och smidigare, vilket gör att man kommer åt på ett bättre sätt på infarter och gångvägar. En annan fördel med ATV:n är att man är mobil, och kan förflytta den via ett bilsläp.

 

När man väljer att anlita oss så kan man välja att få ett fast pris för hela vintern eller betala per tillfälle/behov.

FRAKT OCH TRANSPORT

 

Frakt och transport är tjänster som vi också tillhandahåller. Det kan vara trädgårdsavfall t ex grenar, sly, löv eller stenar som man vill ha bort från tomten, eller så har man byggavfall/sopor/skrot som ska till återvinningen. Det kan också röra sej om att man vill flytta runt saker på sin tomt, då kommer frontlastaren till traktorn väl till pass.

 

SNICKERI OCH FIX

 

Enklare former av snickeriarbeten utföres i form av: Bygga/laga plank eller staket, bygga innervägg mm

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

 

På sommarhalvåret så växer gräs och buskar friskt, det kan då vara lite svårt att hinna med! Då kan ni kontakta oss så tar vi hand om er trädgård. Det bästa är att kontakta oss redan tidigt på sesongen och boka upp för att vi säkert ska säkerställa att just din tomt blir ännu vackrare.

 

 

Ring oss: 070-627 12 61

Maila oss:: info@rockbulten.com

Copyright Rockbulten 2016

All Rights Reserved